Rijscholen.hyves.nl

Het zal u niet ontgaan zijn dat het sociale netwerk Hyves de laatste maanden een flinke groei heeft ondergaan en inmiddels meer dan 7.500.000 Nederlandse leden telt. Hyves is een vriendensite, vrienden kunnen elkaar via de mail uitnodigen om ook Hyves-vriend te worden en zo van alles met elkaar te delen; zoals foto’s, verhalen en video’s.
Het zou een verspilling zijn als we van dat netwerk geen gebruik zouden maken. Daarom heeft Rijschool Network de laatste paar maanden keihard gewerkt aan de Hyve rijscholen.hyves.nl (Enkel toegankelijk voor Hyvers).
Doormiddel van deze Hyve kunnen leerlingen hun vrienden informatie kunnen geven over hun rijschool. Ook kunnen aankomende leerlingen hun (lessende) vrienden om informatie vragen over de rijscholen waar zij gelest hebben.
Hierdoor zal uw naam overal opduiken. Uw leerlingen kunnen leuke referenties schrijven waarmee ze hun vrienden motiveren om ook bij u te komen lessen. Tevens bestaat er voor de vrienden van uw leerling de mogelijkheid deze na het slagen voor zijn of haar rijbewijs te feliciteren.

Bovag.nl