Rijschoolnetwork op rijscholen.hyves.nl

Het zal u niet ontgaan zijn dat het sociale netwerk Hyves de laatste maanden een flinke groei heeft ondergaan en inmiddels meer dan 7.500.000 Nederlandse leden telt. Hyves is een sociale netwerksite waarop mensen elkaar kunnen toevoegen als vriend, en waar ze foto's, video's e.d. met elkaar kunnen delen.
Het zou een verspilling zijn als we van dat netwerk geen gebruik zouden maken. Daarom heeft Rijschool Network de laatste paar maanden keihard gewerkt aan de Hyve rijscholen.hyves.nl (Enkel toegankelijk voor Hyvers).
Doormiddel van deze Hyve kunnen leerlingen hun vrienden informatie kunnen geven over hun rijschool. Ook kunnen aankomende leerlingen hun (lessende) vrienden om informatie vragen over de rijscholen waar zij gelest hebben.
Hierdoor zal uw naam overal opduiken. Uw leerlingen kunnen leuke referenties schrijven waarmee ze hun vrienden motiveren om ook bij u te komen lessen. Tevens bestaat er voor de vrienden van uw leerling de mogelijkheid deze na het slagen voor zijn of haar rijbewijs te feliciteren.
Onze dienst op Hyves werkt, technisch gezien, precies hetzelfde als de MSN-versie. Sterker nog, de dienst maakt gebruik van hetzelfde platform en alle gegevens komen uit dezelfde database. Zo kunnen gebruikers zelf bepalen welk vriendennetwerk ze willen gebruiken om te weten te komen waar zijn of haar vrienden hebben gelest.
Ook bekijken we momenteel die mogelijkheid onze dienst via andere netwerken, zoals MySpace, Facebook en Netlog, aan te bieden. Daarnaast zijn we bezig met een applicatie op de mobiele telefoon die volgens hetzelfde principe werkt.

Bovag.nl