Hoe kan je er eenvoudig achterkomen waar je vrienden rijles hebben gehad, zonder het aan ze te vragen?

De kans is groot dat u denkt, dat dat helemaal niet mogelijk is. Dit is ook onze meest gestelde vraag. Wij hebben een technologie ontwikkeld, die gebruik maakt van iemands sociale digitale netwerk (o.a. MSN en Hyves). Op basis van deze vriendenrelaties kunnen wij de rijschoolzoekende automatisch vertellen waar diens vrienden rijles hebben gehad.

Hoe werkt het dan?

Het is begrijpelijk als u niets van Hyves of MSN snapt, vandaar dat we het uit zullen leggen aan de hand van de mobiele telefoon. Ook de mobiele telefoon is voor jongeren, en misschien ook wel voor u onmisbaar geworden, net als de sociale netwerken MSN en Hyves.
Op uw mobiele telefoon kunt u uw vrienden en kennissen opslaan in het telefoonboek. Mocht u iemand willen bellen, dan kunt u eenvoudig de naam vanuit het telefoonboek selecteren, en het nummer wordt automatisch gebeld.

Indien je naar een rijschool zoekt, dan kan je al je vrienden gaan opbellen, die je hebt opgelagen in je telefoonboek. Maar om op die manier al je vrienden af te gaan, is ontzettend veel werk. Vaak zijn ze dan ook niet direct te bereiken, of weten ze niet meer wat de contactgegevens van de rijschool zijn.

Wij hebben een technologie ontwikkeld, die op basis van de gegevens die je digitaal hebt opgeslagen van je vrienden, kan achterhalen waar ze rijles hebben gehad. Je kunt vrienden toevoegen op de mobiele telefoon, door daarvan de naam en het telefoonnummer in te voeren. De telefoonnummers zijn natuurlijk allemaal uniek. Onze technologie leest deze telefoonnummers uit, en gaat die dan matchen met gegevens uit onze database. Ons systeem kan dan op basis van de unieke telefoonnummers vertellen waar je vrienen hebben gelest. Dus wij kunnen de rijschoolzoekende vertellen, dat de vriend met telefoonnummer 06-1234567 heeft gelest bij deze rijschool, en was daar erg tevreden over. Op deze manier hoef je het dus niet meer aan vrienden te vragen, en kan je overzichtelijk achterhalen, waar ze rijles hebben gehad.

Zoals u ziet is onze technologie ook zeer geschikt voor de mobiele telefoon. De enige reden waarom we dit nog niet operationeel hebben, is omdat er qua mobiele telefoons nog geen echte standaard is. Dit zou inhouden dat we voor iedere telefoon aparte software zouden moeten ontwikkelen. Want een Samsung werkt weer anders dan een Nokia en een Iphone. De voortgang op dit gebied gaat echter wel heel snel, dus het kan maar zo zijn, dat dit volgend jaar al beschibaar is.

Hoe komt het dat in onze database bekend is, waar men rijles heeft gehad?

Rijscholen die bij ons adverteren, kunnen d.m.v. onze backoffice eenvoudig leerlingen uitnodigen. De leerling krijgt dan van ons een uitnodigen per email. In deze email staat een link waarop een leerling kan klikken, indien hij de rijschool digitaal wil aanbevelen bij diens vrienden. Door op de link te klikken gaat uw leerling naar onze eigen pagina binnen Hyves (http://rijscholen.hyves.nl). Daar moet de leerling inloggen op Hyves zelf, en wordt hem gevraagd of het goed is dat al zijn Hyvesvrienden mogen zien, bij welke rijschool hij lest heeft gehad.

Voor veel grotere rijscholen is het heel erg veel werk, om dit handmatig bij te blijven houden. Vandaar dat ISV Software en Dation Software al een koppeling met ons systeem hebben gemaakt. Andere software leveranciers zullen snel volgen.

Omdat het uitnodigen nu geheel geautomatiseerd kan, is het zeer eenvoudig te gebruiken.

Hyves

Op platformen zoals Hyves hebben de jongeren ook al hun vrienden digitaal opgeslagen. Vaak heb je op Hyves ook meer vrienden dan dat je op je mobiele telefoon hebt staan, omdat Hyves ook bedoeld is om oude vrienden terug te vinden. Onze geheel eigen gebouwde applicatie draait binnen Hyves, op de pagina http://rijscholen.hyves.nl. Indien je op die pagina bent ingelogd op Hyves, dan geeft Hyves aan ons door wie je vrienden zijn, en dan gaan wij automatisch in ons systeem kijken, van welke vrienden wij informatie in onze database hebben staan. Wij doen dit dan natuurlijk niet op basis van het mobiele telefoonnummer, maar op basis van het unieke Hyves-ID van de gebruiker.

Kosten

Onze dienst is uniek in de wereld en we willen het nog verder ontwikkelen, daarom moet u wel abonnementskosten betalen. Dit komt neer op € 75 per maand, die per kwartaal betaald moeten worden. Indien u de abonnementskosten in één keer betaald krijgt u 10% korting.
Onze dienst is exclusief voor adverteerders.

Bovag.nl